5e editie NNF Challenge Sports Cup op zaterdag 15 juni

0

Op zaterdag 15 juni is het tijd voor de 5e editie van de NNF Challenge Sports Cup. In 2019 wordt het voetbaltoernooi georganiseerd bij v.v Alexandria en biedt het voetbaltoernooi plek aan 30 mannen- én 20 vrouwenteams. Zij gaan allen strijden om de NNF Challenge Sports Cup en mooie (geld)prijzen.

De NNF Challenge Sports Cup laat zich jaarlijks kenmerken door een herkenbaar deelnemersveld. Zo doen jaarlijks grote groepen regionale voetballers mee aan het voetbaltoernooi. Desondanks belande de wisselbeker de afgelopen twee edities in Amsterdam (2017) en Purmerend (2019). Tijdens de 5e editie ligt er dan ook een mooie uitdaging voor deze Rotterdamse voetballers om de prijzen nu weer eens een keer in de regio te houden. Dit wordt een pittige uitdaging, want ook in 2019 komen de (vrienden)teams uit alle delen van het land.

Natuurlijk zijn er ook in 2019 de nodige (geld)prijzen te verdelen. Zo ontvangen de winnaars de felbegeerde NNF Challenge Sports Cup én een gratis inschrijving voor de volgende editie van het voetbaltoernooi. Ook zijn er geldprijzen voor de winnaars, de verliezende finalisten én de winnaars van de kleine finale. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste spelers, de topscoorders, de beste scheidsrechter én de sportiefste ploegen. De winnaar van de sportiviteitsprijs ontvangt daarnaast óók nog eens een gratis inschrijving voor de volgende editie van het voetbaltoernooi.

Wil jij met jouw (vrienden)team meedoen aan de NNF Challenge Sports Cup? Ga dan naar www.nnfcup.nl en schrijf je in. Zorg wel dat jij er op tijd bij bent. Op dit moment is namelijk al 75% van het aantal plekken vergeven.