Zestal versterkingen voor Kethel Spaland (za)

1

Alhoewel Kethel Spaland (za) nog vecht voor lijfsbehoud in de 2e klasse wordt er ook al naar komend seizoen gekeken. De Schiedammers hebben onlangs het ja-woord gekregen van zes spelers.

Zo zullen er drie spelers terugkeren naar Sportpark Willem Alexander, namelijk Jochem vd Hoff, Lars Westerveld en Remco Wuister (allen van Zwaluwen). Ook zal Naigy Klepke (HBSS) het blauw-rood weer aantrekken. Van SVV (zo) komt Michael Vogelenzang over en ook Eelco van Viersen (Perkouw) komt de Schiedamse selectie versterken. Ook vanuit de eigen jeugd komen er jongens in de selectie, die hun plekje gaan veroveren.

Wel zullen ook enkele spelers hun heil ergen anders zoeken. Zoals bekend zal aanvoerder Tim Lansbergen komend seizoen het 2e elftal van Kethel Spaland versterken. Daarnaast zal Michel Zuur terugkeren naar DVO’32, Dylan Adelaar zal gaan studeren en werken in Zeeland en zal Randy Bakboord elders in Rotterdam gaan spelen.

Voordat de Schiedammers de nacompetitie ingaan, spelen zij aanstaande zaterdag de laatste competitiewedstrijd uit tegen Hellevoetsluis.

1 reactie
  1. Cor van der Horst zegt

    Versterkingen ? Dat moet je nog maar afwachten 🙂

Laat een antwoord achter