ZBVH versterkt zich met Wessel Schouwink en Kevin van Vliet (Heinenoord)

0

Na de eerdere terugkeer van Yarno Teuling, zijn we verheugd mede te kunnen delen dat Wessel Schouwink en Kevin van Vliet de selectie van ZBVH ook komen versterken. Beide jongens komen momenteel uit voor het tweede herenelftal van Heinenoord.

Wessel Schouwink is 19 jaar en komt uit Heinenoord. Hij heeft sinds zijn vijfde jaar voor de lokale vereniging gespeeld. Na dit seizoen zijn wedstrijden vooral in het tweede afgewerkt te hebben, maar ook af en toe minuten gemaakt te hebben bij Heinenoord 1, is Schouwink uit aan een nieuwe uitdaging. Hij zou graag structureel uit komen in een eerste elftal. Via Jimmy Andeweg kwam hij in aanraking met ZBVH en na een aantal goede gesprekken met Rene Milot heeft hij besloten komend seizoen de rood-zwarte kleuren van Hercules te vertegenwoordigen.

Kevin van Vliet komt dit seizoen eveneens uit voor het tweede herenelftal van SV Heinenoord. Hij is 18 jaar en komt uit Oud-Beijerland. De eerste jaren van zijn ‘opleiding’ heeft hij genoten bij SHO, totdat hij met een aantal vrienden besloot naar OSV te gaan. Na twee seizoenen bij OSV is Kevin van Vliet naar Heinenoord vertrokken waar hij onder andere als rechtsback gespeeld heeft bij de Heren 2. Een goed gesprek met Rene Milot heeft Kevin van Vliet tevens doen besluiten om volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan bij ZBVH.

Laat een antwoord achter