ZBC’97 geeft titelkansen uit handen bij Hekelingen

1

ZBC’97 heeft haar titelkansen bij Hekelingen vergooid. De formatie van Robert Mohan had bij winst de titel in de vierde klasse G kunnen pakken maar verloren met liefst 4-1.

Bij Hekelingen, dat bij rust met 1-0 voor stond, was Nick Koopal de gevierde man. De aanvaller mikte drie maal raak. Nick Bakker tekende tussendoor nog voor de 2-1. Giovanni Klaverweide zette ZBC’97 na rust nog wel op 1-1.

ZBC’97 moet nu hopen op een misstap van BZC/Zuiderpark. In de laatste competitiewedstrijd treffen zij eveneens Hekelingen. Hekelingen moet winnen om een periodetitel te pakken. BZC/Zuiderpark heeft aan een punt genoeg om de titel te pakken.

1 reactie
  1. Frank van Asperen zegt

    Elvis Louis Versluis hoe kan dat nou joh?

Laat een antwoord achter