WCR (zo) stopt na 73 jaar op zondag

1

Na 73 jaar onafgebroken te hebben deelgenomen aan de zondagcompetitie beëindigt WCR zondag 1 deze deelname met ingang van het seizoen 2019-2020. Wel blijft het huidige WCR zaterdag 1 actief in de zaterdagcompetitie

Na gesprekken van het bestuur met de technische commissie is men tot deze pijnlijke maar realistische conclusie gekomen. Realistisch omdat in het district West II al enige jaren een trend zichtbaar is van een imploderende zondagvoetbal.

”De beslissing dat WCR zondag 1 met ingang van het komend seizoen niet langer zal deelnemen aan de zondagcompetitie is zeer pijnlijk voor onze vrijwilligers en leden binnen WCR die het zondagvoetbal een warm hart toedragen. WCR staat immers van oudsher bekend als een ‘zondagvereniging’. Het bestuur van WCR, dat in samenspraak met de TC tot deze ingrijpende maar helaas onvermijdelijke beslissing is gekomen, hoopt op begrip van de betrokkenen.”                                                                       

Een woord van dank aan onze supporters

Bestuur en TC willen van de gelegenheid gebruik maken alle betrokkenen van harte bedanken voor hun jarenlange inzet en trouw voor WCR zondag 1. Logisch gevolg van het voorgaande is dat er vanaf volgend seizoen dus geen thuiswedstrijden meer om op zondag om 14.00 op ons complex zullen plaatsvinden. Gelukkig gaat WCR zondag 2, spelend in de reserve 1e klasse, wel gewoon door met competitie voetbal op zondag.

 

 

1 reactie
  1. Joey Driest zegt

    Vreemd dat de werkelijke reden waarom er geen zondag selectie bij elkaar gebracht kan worden nergens naar buiten gebracht word. Het bestuur met voorop de penningmeester hebben zelf de zondag tak om zeep geholpen!

Laat een antwoord achter