VLD: Winst voor CWO en VFC (zo)

0

Met in iedere poule nog een speelronde te gaan is duidelijk, dat het Vlaardings kampioenschap geen herhaling krijgt van de finale uit 2018. De spelers van Zwaluwen meldden zich af en titelverdediger Deltasport is uitgeschakeld.

Deze eliminatie werd voltrokken door VFC/zo, dat de eerste klasser, die eerder al met 2-0 verloor van Victoria’04, met 5-3 klopte. Slim counterend speelde VFC zich via treffers van Bryn Siegersma en Roy van der Graaf naar 0-2. Edinho Pattinama deed voor de rust wat terug (1-2), maar na de thee zette VFC met treffers van nogmaals Siegersma (1-3), Jasper Jongejan (1-4), Colin Huis in ’t Veld (2-5) de zegetocht voort. Marruchen Zimmerman en Rutger Noordhoek hielden de schade voor Deltasport enigszins beperkt: 5-3.

Ook CWO-Victoria’04 werd met een eindscore van 4-3 een doelpuntrijke wedstrijd. De bezoekers gaven in de aanvangsfase niet thuis en zagen CWO via Sven Goedendorp, Rick van Haren en Gio Santos Bonaventura weglopen naar 3-0. Na de 3-1 van ‘mooie man’. Lars Korleven en de 4-1 van Colin Pleijsier leek het duel gespeeld. Victoria’04 zette echter nog even aan en kwam via Denzel Azmus en een heerlijk afstandsschot van Jordi de Kimpe terug tot 4-3. Er restte toen nog te weinig tijd voor de gelijkmaker.

Laat een antwoord achter