Vierpolders verliest 2 – 0 voorsprong van ‘s-Gravendeel

0

Onder prima omstandigheden speelde Vierpolders de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ‘s-Gravendeel.

Beide ploegen begonnen wat (te) voorzichtig en kregen direct wat kleine mogelijkheden. Na 6 minuten kreeg Vierpolders een vrij trap op zo’n 25 meter afstand van het doel. Glenn Stoffers schoot direct fraai raak door de bal hard in de linkerbenedenhoek te plaatsen. Na deze 1 – 0 leek Vierpolders door te pakken, zeker toen Jesper Lakerveld een voorzet vanaf rechts met een kopbal bij de verste paal binnen liet vallen.

Deze snelle 2 – 0 was voor ‘s-Gravendeel het sein al na 35 minuten spelen order op zaken te stellen met een dubbele wissel en nog wat feller de duels aan te gaan. Door steeds slordig balverlies aan Vierpolders zijde viel ook  de 2 -1 terecht binnen.

Ondanks wat mogelijkheden over en weer bleef deze 2 – 1 staan tot de rust.

Na rust kwam ‘s-Gravendeel goed uit de kleedkamer en binnen tien minuten werd mede door een heel makkelijk gegeven strafschop de voorsprong teniet gedaan en stond de 2 – 3 op het scorebord.

‘s-Gravendeel bleef de betere ploeg en kwam vijf minuten voor tijd ook verdiend op een 2 – 4 voorsprong. Eindelijk zette Vierpolders een tandje bij en wist Lakerveld na een goede aanval de 3 – 4 op het scorebord te zetten, en dat werd ook de eindstand.

Door dit resultaat is Vierpolders afgezakt naar de toch wel teleurstellende tiende plaats. Volgende week wordt gespeeld tegen de nummer 12 SC Botlek dat inmiddels weet dat zij via de nacompetitie moet proberen in de 3klasse te blijven. Over twee weken volgt voor Vierpolders de laatste competitiewedstrijd thuis tegen het op de 11e plaats staande GHVV ’13. Bij winst in beide wedstrijden is het voor Vierpolders nog mogelijk om nog een paar plaatsjes op de ranglijst te stijgen.

Het doel van Vierpolders om zich rechtstreeks te handhaven in de derde klasse is door de mannen van Paul Bestebreur wel bereikt.

Spelers vandaag: Jaimie de Jong, Tom Thijssen, Daniel Kapaan, Ruud prins, Ruud Hakbijl,  Jelle Troost/Thierry de Jong, Max lodder, Glenn Stoffers, Jesper Lakerveld, Douwe Zijlstra en Vincent Bieling/Patrick Scheerhoorn 

Foto’s: Jack van der Starre

Laat een antwoord achter