TRAIN BIJ FEYENOORD IN DE ZOMERVAKANTIE

4

De zomer staat voor de deur en dat betekent: Feyenoord Soccer Camps! Doe in de zomervakantie met een vriendje of je teamgenoten mee aan een voetbalkamp van Feyenoord en ervaar samen hoe het is om te trainen als een Feyenoord-speler!

Klik hier voor meer informatie.

Ervaar het samen

Tijdens een Feyenoord Soccer Camp ervaar je Feyenoord op een unieke manier. Wat is er nou leuker dan deze ervaring te delen met je vrienden en/of teamgenoten? Schrijf je samen in en zorg dat jullie je optimaal voorbereiden op weer een nieuw voetbalseizoen!

Locaties

Er vinden deze zomer liefst veertien verschillende Feyenoord Soccer Camps plaats, op in totaal negen locaties. Meer dan 400 kinderen hebben zich inmiddels al verzekerd van deelname. Er zijn echter nog voldoende plaatsen beschikbaar, dus bekijk onderstaande afbeelding en schrijf je in voor jouw favoriete trainingslocatie.

Gesigneerd shirt

Onder alle kinderen die komende zomer meedoen aan een Feyenoord Soccer Camp wordt bovendien een mooie prijs verloot: een door de spelers van Feyenoord gesigneerd shirt. Alle deelnemers maken automatisch kans op deze prijs!

Klik hier om in te schrijven.

4 Comments
 1. Jolanda Alblas van Vliet zegt

  Nathalie De Bree iets voor rick???

 2. Olaf Meerveld zegt

  Gregory Thomas iets voor jou?

 3. Martin de Hoop zegt

  Yasmin De Ronde voor Xavi

 4. Nathalie Valerie Veronique Beck zegt

  Een aanrader. Super leuk. En de organisatie is top.

Laat een antwoord achter