sv Charlois (zo) pakt uit bij SC REMO

0

In Den Haag was Charlois een maatje te groot voor thuisclub REMO. Na een dubbelblanke ruststand werd in de tweede helft ‘gas‘ gegeven. Met vijf doelpunten werd de terugreis ingezet met de belangrijke drie punten.

De eerste helft was vlak en in een te langzaam uitvoerend tempo door beide elftallen. Veel gebeurde er niet, behalve toen de Veteranen zondag met een Cabriolet bus tien minuten voor de rust arriveerde en het sportpark in ‘vuur en vlam’ zetten met de bekende fakkels en gezang. Dit moest haast wel inspireren voor het team van het duo Warner/Broekhuizen. In de rust werd daarover gesproken en dat betaalde zich uit.

Remco de Neef was attent met een voorzet en à la Robin van Persie troefde hij de Haagse keeper af met een schitterend kop doelpunt; 0-1. Hierna was het de beurt aan de ‘veteraan’ Danny van Gastel en Charlois leidde comfortabel met 0-2. De trainers pasten hierna wat wissels toe en de vandaag als reserve staande doelman Justin Poulisse mocht opdraven als veldspeler. Koud tien seconden in het veld was het gelijk raak. Heel attent reageerde hij op een teruggetrokken bal van aanvoerder Jeffrey Pols; 0-3. Darko  Trifunovic maakte er 0-4 van en Pols de vijfde op een keurige pass van Jack Punselie; 0-5. Een keurige overwinning en een goede generale voor aanstaande zondag als het Delftse DHL op bezoek komt voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen of de nacompetitie mocht lonken……………

Laat een antwoord achter