Sparta start nacompetitie met zege

2

Sparta Rotterdam is erin geslaagd een overwinning te behalen in de eerste wedstrijd van de Keuken Kampioen divisie play-offs. De ploeg van trainer Henk Fraser won met 0-2 op bezoek bij TOP Oss. Abdou Harroui was de grote man aan Rotterdamse zijde, hij scoorde beide treffers.

De wedstrijd kwam laat op gang en was verre van hoogstaand. Pas in de tweede helft opende de club van Spangen de score. Harroui pegelde de bal hard achter keeper Ronald Koeman. Een paar minuten voor tijd was het dezelfde Harroui die er met een bekeken lobje 0-2 van maakte. Dit was tevens de einduitslag.

Door deze uitslag heeft Sparta een goede uitgangspositie voor de return. Die wedstrijd is aanstaande woensdag

Overig Nieuws
2 Comments
  1. San Drop zegt

    Beter dan. Excelsior.

  2. Dorus Kooi zegt

    Arthur Reijgers mooi gaan denk

Laat een antwoord achter