SHO voor helft naar Kloetinge

0

Zaterdag begon het afsluitende trio wedstrijdenronden van dit seizoen waaruit de kampioen van 1B moet komen. Voor SHO betekende dat de uitbeurt tegen Kloetinge. Van de vier voorgaande wedstrijden op het Wesselopark wist SHO er slechts één te winnen, dus lag er een uitdaging voor het team van trainer Fakkel. Voor alle zekerheid had de trainer Geert Bakker bereid gevonden om zich voor het competitieslot weer beschikbaar te stellen voor het eerste elftal.

Werd vorig jaar maart de wedstrijd nog onder arctische gevoelstemperatuur afgewerkt op het kunstgras bijveld, ditmaal kon onder aangenamere omstandigheden op het Kloetingse hoofdveld worden gespeeld. De thuisclub, begonnen met drie punten achterstand op Rijsoord en SHO, gaf vanaf het begin volgas en drukte SHO terug op eigen helft. Het leverde overigens nauwelijks kansen op. Door het energieke spel van de gastheren raakte Robin Winkels al na een paar minuten geblesseerd maar kon worden opgelapt. Toch hield de middenvelder zoveel last van de kwetsuur dat hij na ruim een half uur alsnog naar de kant ging en zijn plaats afstond aan Rowdy Rijsdijk. Toen keek SHO al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Thijs van den Dries.

Met de minimale voorsprong voor de gastheren brak ook de rust aan waarin scheidsrechter Vreeswijk tot veler verbazing aangaf niet verder te kunnen vanwege achillespeesproblemen. Omdat binnen de reglementaire termijn geen adekwate vervanger kon worden gevonden werd de strijd gestaakt. Voor de tweede keer dit seizoen moest SHO voortijdig huiswaarts door een scheidsrechterlijke blessure. Eerder gebeurde dat in de uitwedstrijd tegen Die Haghe. 

De KNVB besliste dat het restant op dinsdag 14 mei moet worden uitgespeeld om het competitieverloop niet in het geding te brengen.

Laat een antwoord achter