Rob Jacobs in FC Rijnmond over Excelsior: ‘Ik heb me dood geschaamd’

2

In de regionale voetbaltalkshow was analist Rob Jacobs niet te spreken over het optreden van Excelsior in Waalwijk. RKC won de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs met 2-1. ”Ik heb me dood geschaamd,” zei Jacobs.

De oud-trainer van zowel Feyenoord, Excelsior als Sparta ergert zich vooral aan trainer Ricardo Moniz. ”Het is een trainer met veel poeha. Hij moet zich gewoon bij het voetbal houden, maar hij haalt er veel te dingen bij.”

Sparta behaalde een prima resultaat met een 0-2 overwinning bij TOP Oss, maar ook hierover was Jacobs kritisch. ”Het leek wel of ze in de eerste helft in de bus zijn blijven zitten. Ze hebben helemaal niets gedaan en geen kans gecreëerd. De twee mooie goals van Abdou Harroui houden Sparta op de been.”

2 Comments
  1. Jan Abels zegt

    Er lopen te veel mannen bij die denken dat ze kunnen voetballen maar zelf overschatting is de dooddoener.

  2. Willem Nederveen zegt

    Kan die Jacobs ondertussen niet naar een verzorgingstehuis?

Laat een antwoord achter