Perkouw pakt op slotdag periodetitel

0

Op een mooie lentedag heeft Perkouw de 3e periodetitel in de wacht gesleept. In een niet al te beste wedstrijd waarin Lekkerkerk gelijkwaardig was maakte Gerben de Jong een paar minuten voor de tijde de winnende goal.

”Als aan het begin van het seizoen was gezegd dat een periodetitel tot de mogelijkheden behoorde, dan had een ieder toch wel raar opgekeken. Maar het duo Kees Smits / Frans Schaap wist veel wedstrijden te winnen met als gevolg een onverwacht toetje. De spirit en lol in het team was geweldig om te zien.”
 

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van een aantal spelers met name van sterkhouders Jan Smits en Maarten Adriaanse.

”Voor komend seizoen zijn er dus wat plekken in de selectie over en mochten er spelers zijn die op een mooi niveau selectievoetbal willen spelen bij een gezellige club bij FC Perkouw staat voor een ieder de poort open!”

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter