Pelikaan heeft selectie rond

1

De selectie voor volgend seizen lijkt zo goed als rond. Na de eerder aangekondigde komst van Deveney Veld, Yorik van Deelen en Mo El Bannasri kunnen ook de volgende namen bijgeschreven worden.

Timo Scheurwater , 20 jarige speler van ASWH 2, inzetbaar als rechtsback en rechtercentrale verdediger. -Damien Jansen , 24 jarige aanvoerder van Slikkerveer die uit de voeten kan als controlerende middenvelder maar ook als centrale verdediger. Rodney Elmont, speelde vorig seizoen al bij Pelikaan afwisselende in P1 en P2, wegens studie dichterbij zn woonplaats gaan spelen bij Alexandria ,maar volgend jaar weer op het Pelidome.

Deze 3 spelers gaan zich een plaats in een van de selecties zien te veroveren.
Recent werd al gemeld dat Jordy v Buren (Sparta amateurs ) en Adilson de Barros (Maense) gaan vertrekken echter hebben aanvoerder Erwin v Dis, Roy Weber en Jermain Bebrout aangeven er zeker nog een jaar aan vast te plakken.

De toekomst van alle huidige eerste elftal selectiespelers is hiermee in kaart gebracht. Aangevuld met de nieuwe aanwinsten, daarnaast spelers uit Pelikaan 2 die gaan proberen een stap omhoog te zetten alsmede talentvolle jeugdspelers uit jo-19 die de overstap gaan maken lijkt Pelikaan verzekerd van een prima selectie en kan de toekomst met vertrouwen tegemoet worden gezien.

1 reactie
  1. Rene Comen zegt

    Ronald Nossent kan je Feyenoord er niet bij gaan doen ? Daar moeten ze volgens mij nog beginnen met de selectie voor het nieuwe seizoen

Laat een antwoord achter