Papendrecht zoekt trainer Meidenacademie

1

Na de succesvol verlopen meidentalentendag van zondag 14 april jl. heeft VV Papendrecht nu een kleine tegenslag te verwerken. De positieve ontwikkeling van onze Meidenvoetbalacademie is niet onopgemerkt gebleven. Sandra van Tol, de beoogde trainer-coach voor MO19 en één van de gezichten van de Meidenacademie, zal na dit seizoen namelijk vertrekken naar Eredivisieclub Excelsior Barendrecht. Zij zal daar assistent worden van hoofdtrainer Richard Mank.

De afgelopen periode is oud-international Sandra meerdere malen benaderd door andere clubs. Maar deze werden steevast afgewezen, omdat ze bij VV Papendrecht mee wilde werken aan de ambitie van de club, namelijk een bepalende rol spelen in de regio Papendrecht/Dordrecht als het gaat om meidenvoetbal. Echter, het aanbod van Excelsior Barendrecht om als assistent-trainer aan de slag te gaan in de Eredivisie Vrouwen was een te mooie kans. En VV Papendrecht wilde haar deze kans ook niet ontnemen. De club is trots op haar en wenst haar dan ook veel succes toe met deze stap!

Sandra zal overigens niet helemaal verdwijnen voor VV Papendrecht. De trainingstijden en wedstrijddagen van Excelsior Barendrecht zijn dusdanig, dat er mogelijkheden zijn om toch betrokken te blijven bij ons. Hoe die rol eruit gaat zien, zal de komende maanden verder worden besproken. Gezien het vertrek van Sandra is VV Papendrecht nu echter op zoek naar invulling van de ontstane vacature.

VV Papendrecht zoekt dus een ambitieuze trainer-coach voor de Meidenvoetbalacademie. Voornaamste taak is het trainen en coachen van de MO19-1. Maar daarnaast zoekt de club iemand, die ook een wezenlijke bijdrage levert aan de verdere uitwerking van de nieuwe Meidenacademie.

Ben je in het bezit van minimaal UEFA-C, heb je ervaring met meidenvoetbal en een gezonde ambitie om je hierin te ontwikkelen, neem dan contact op met Dennis Zaal, Hoofd Jeugdopleidingen van VV Papendrecht. E-mail: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Amir Mahmoudian zegt

    Adam Den Boer

Laat een antwoord achter