Nieuwerkerk zoekt jeugdtrainer (JO16)

8

Voetbalvereniging Nieuwerkerk wil niet alleen de grootste en leukste voetbalvereniging in de regio, maar ook de vereniging met een geweldige en gedegen jeugdopleiding zijn. Een vereniging die spelers en trainers mogelijkheden biedt zich persoonlijk te ontwikkelen. Voor onze jeugdopleiding die spelers voortbrengt die uiteindelijk naadloos kunnen aansluiten bij het hoogste seniorenelftal zijn wij op zoek naar een gedreven en vakkundige trainer.

Nieuwerkerk zoekt een HOOFDTRAINER JO16

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van spelers op technisch, tactisch, fysiek, mentaal en sociaal vlak, teneinde zoveel mogelijk spelers te laten doorstromen naar het eerste seniorenelftal. Ons JO16-1 team komt momenteel uit in de landelijk spelende Topklasse.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het trainen, coachen en begeleiden van spelers binnen de jeugdopleiding, het voeren van evaluatie gesprekken, het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen, vastlegging van vorderingen in het speler volgsysteem, het scouten van spelers . Bij onze eerste persoonlijke kennismaking zal je een uitgebreide functiebeschrijving van ons ontvangen.  De werkzaamheden vinden op drie doordeweekse avonden plaats en op zaterdag overdag.

Wij vragen:

 • Een TrainerCoach III diploma
 • Aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar
 • Bij voorkeur ervaring in het werken met kinderen in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van een minder dan 3 jaar oude Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of bereidt deze kosteloos via ons aan te vragen

Wij zoeken een integere, betrokken collega, die bij voorkeur woonachtig is binnen een straal van 15 kilometer van Nieuwerkerk aan den IJssel . Onze ideale kandidaat is zelfstandig, didactisch vaardig, innovatief en consequent. Hij/zij legt makkelijk contact, is empathisch en voldoet aan de door ons vastgestelde vaardigheden.

Wij bieden:

 • Met ingang van 1 augustus a.s. een contract voor bepaalde tijd
 • Ondersteuning bij de begeleiding van spelers door specialisten waaronder fysieke trainers, een fysiotherapeut, mentaal begeleider en de mogelijkheid tot het maken van video-opnamen.
 • Een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties: Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het trainersvak? Reageer dan vóór 26 mei 2019 op deze vacature door je CV met korte motivatie te sturen naar htc.vvn@gmail.com . Informatie over de vacatures kan je inwinnen bij het Hoofd Jeugdopleiding, Raoul Graham.

8 Comments
 1. Perry Brouwer zegt

  Tom Romeijn?

 2. Gino Zandwijk zegt

  Kevin van Dijk?

 3. Mike Marengo zegt

  Daniel Da Cruz

 4. Rick Carlier zegt

  Sam Van der Heide wat voor jou vriend?

 5. Sander Goudriaan zegt

  Ferri Rietkerk weet jij iemand?

 6. Jasper Jaarsma zegt

  Max Overdijk is dit niks voor jou?

 7. Nicolai Krom zegt

  Afblijven Gino Zandwijk, Kevin van Dijk blijft bij ons en gaat zeker niet weg.

 8. Wouter Noorlander zegt

  Luke van Ruth banen leggen voor t oprapen zie ik

Laat een antwoord achter