Michel Visser hoofdtrainer bij Zuidland (VR)

2

De vacature die ontstaat door het stoppen van de huidige succesvolle trainer van Zuidland Vr1 Bas Nieuwenhuizen wordt in het seizoen 2019-2020 ingevuld door Michel Visser. Visser, in het bezit van TC II, traint momenteel Topklasser SSS Vr1. Ervoor heeft hij lange trainerservaring opgedaan op het hoogste niveau bij Barendrecht Vr1, RVVH Vr1 in de hoofdklasse en de eerste klasse bij CVV Berkel Vr1.

Als voetballer zelf actief geweest bij BVO Feyenoord en de hoofdklassers Zwart Wit’28 , Strijen en Barendrecht ziet Michel de overstap naar de 2e klasser niet als achteruitgang. “Zuidland heeft de afgelopen jaren best een naam opgebouwd in de regio, met 4 vrouwenelftallen en 6 meisjesteams staat er een fundament waar de meeste verenigingen jaloers op kunnen zijn. Een goed gesprek met coördinator Hans Schelvis heeft me overtuigd om deze stap te zetten en te helpen verder te bouwen aan de toekomst van de vrouwentak van Zuidland. De ambitie is toch wel om binnen een paar jaar te promoveren naar de 1e klasse. Ik hoop dan ook dat talentvolle speelsters van Voorne Putten of net daarbuiten Zuidland weten te vinden “. Michel Visser kan zijn nieuwe team dinsdag al aan het werk zien als in Zuidland voor de VoetbalRijnmond Cup Zuidland Vr1 – SSS Vr1 gespeeld wordt.

Ook voor het tweede vrouwenteam is een nieuwe trainer aangesteld; Arnold Engels is geen onbekende voor de club, dochter Demi speelt in Vr1, en heeft de afgelopen jaren al gefungeerd als invaller bij diverse Zuidland Vrouwen teams. Engels traint nu de jongens van Hellevoetsluis JO17-1 en zal dus volgend seizoen het tweede team wat volop in de race is voor het kampioenschap van de 4e klasse onder zijn hoede nemen.

De selectie van de vrouwen staat daarmee wederom onder deskundige leiding zodat nu al met vertrouwen naar het nieuwe seizoen gekeken wordt.

2 Comments
  1. Guy Duijm zegt

    Succes kerel!

  2. Bekim Jahiu zegt

    Succes Topper

Laat een antwoord achter