Meeuwenplaat wint van SVV

0

De laatste competitiewedstrijd tegen het roemruchte SVV werd een zeer aantrekkelijke wedstrijd met twee sportieve ploegen die het elkaar niet al te moeilijk hebben gemaakt.

Beide ploegen hebben bereikt wat zij wilden bereiken ; SVV een periodetitel  pakken en Meeuwenplaat handhaven en liefst in het linkerrijtje eindigen. Meeuwenplaat eindigde de competitie knap als vijfde en SVV zesde maar met een periode op zak. Wij Meeuwen wensen SVV succes in de nacompetitie.

De wedstrijd werd spannend met veel kansen aan beide zijden en al in de 15e minuut scoorde SVV mede dank zij de welwillende medewerking van de Meeuwenplaat defensie doordat een SVV spits weer zomaar voorbij enkele verdedigers kon lopen en beheerst scoorde achter de bekwame en goed spelende doelverdediger en keeperstrainer Alex van Leeuwen.  Steven Cijntje is nog steeds geblesseerd.

De ruststand was 0-1 maar na rust kwam Meeuwenplaat wat beter in de wedstrijd en al snel scoorde Yoeri Rombouts zijn ( voorlopig ) laatste doelpunt voor Meeuwenplaat. Samen met Mitchell Ott speelt hij volgend seizoen bij Hoofdklasser IFC. In de 60ste minuut scoorde Gregory Ott die vandaag als uitblinker weer scoorde en dit bleek de winnende 1-2 te zijn.

Na de wedstrijd waren er bloemen voor de vertrekkende trainers Gerard van Ruitenburg en Niek Prins, ook bloemen voor de vertrekkende Yoeri Rombouts en Mitchel Ott terwijl Steven Cijntje een aandenken kreeg als meest talentvolle jongere binnen de Meeuwenplaat selectie.

Een zanger/DJ hield de vele aanwezigen nog lang en gezellig bezig en ook alle selectiespelers van zowel Meeuwenplaat én SVV bleven gebroederlijk nog lange tijd ” napraten “.

Rest nog een grote BBQ voor alle komende, blijvende en gaande spelers, begeleiders  en trainers.

Laat een antwoord achter