Meeuwenplaat verspeelt grote voorsprong

4

Meeuwenplaat moest in Delft Concordia SVD bestrijden, de ploeg die bijna is gedegradeerd. Meeuwenplaat begon voortvarend en de ene na de andere kans was er voor de snelle Meeuwenplaat voorwaartsen die het zonder Yoeri Rombouts moesten stellen.  Ook Lesley Bax en Mert Sarigul waren afwezig.  Omdat Steven Cijntje geblesseerd was moest keeperstrainer Alex van Leeuwen het doel verdedigen.

Echter viel het eerste doelpunt voor de Delftenaren omdat de Concordianen wel heel makkelijk door de Meeuwen defensie gleed. De verdiende 1-1 kwam binnen het halfuur  van de voet van de snelle Mitchel Ott die gelanceerd werd door Robin Boender.

Hiermee kwam de rust.

Na rust werd Concordia SVD sterker maar konden de Hoogvlieters naar 1-4 weglopen door doelpunten van Gregory Ott, weer Mitchel Ott en een strafschop die werd benut door gelegenheidspits Remon Gouw.

Met nog 20 minuten te spelen leek er geen vuiltje aan de lucht voor Meeuwenplaat echter ging de achterhoede weer dramatisch slecht spelen en liet de tegenstanders keer op keer vrij voor het doel van Alex van Leeuwen 

komen die er radeloos van moet zijn geworden. Binnen 8 minuten kwam Concordia van 1-4 op 4-4 en schoten zij ook nog 2 x op de paal.

Een sporadische uitval van Meeuwenplaat in de 90ste minuut werd plots tot doelpunt verzilverd door Arthur Movjesjan en leken de Meeuwenplaters toch nog de drie punten mee te nemen naar Hoogvliet.

Niets was minder waar want direct na dit doelpunt mocht de Delftse spits vijf (!!! ) spelers van Meeuwenplaat passeren zonder dat iemand ook maar een voet uitstak en kon hij ook nog scoren zodat er een 5-5 eindstand op het scorebord stond.

Het doelsaldo van de Hoogvlieters is 73 doelpunten voor en 73 doelpunten tegen wat een gemiddelde is van 3-3 per wedstrijd. Alleen TOGB en Hillegersberg hebben meer doelpunten voor maar alleen het troosteloos onderaanstaande vv Delft heeft ook meer doelpunten tegen.

Zondag 14.00 uur is de altijd weer beladen wedstrijd thuis tegen nummer vijf SVV. Wint Meeuwenplaat gaan zij naar plek vijf anders sluit Meeuwenplaat af op de zesde plaats hetgeen een meer dan goede prestatie is.

Dat dan weer wel.

Direct na de wedstrijd is er een DJ en gaan alle Meeuwen nog even uitgebreid napraten v w b het wel en wee van dit seizoen.

4 Comments
  1. Winni Kiksen zegt

    Pffff

  2. Jan van Snek zegt

    Verdedigers gaan halen, pffff

  3. Tony van Beek zegt
  4. Jan van Snek zegt

    Haha

Laat een antwoord achter