Leo Ringelberg Touringcars al jaren partner van VR Cup; Korting voor VR CUP deelnemers

4

Ook dit jaar is Leo Ringelberg Touringcars trots dat ze weer hebben mogen bijdragen aan het slagen van de VoetbalRijnmond Cup 2018. Het touringcar bedrijf haalde Excelsior Maassluis, winnaar van de Palace Casino Cup 2018, op 4 januari in Maassluis op en bracht de ploeg naar Schiphol. Op 8 januari stonden zij klaar in Rotterdam om Excelsior Maassluis weer naar huis te brengen. Ringelberg is de specialist in het vervoer van elftallen en uiteraard willen zij dan graag voor een zonnig tarief het touringcarvervoer regelen. 

We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Leo Ringelberg Touringcars voor deelnemers aan de VRcup een korting beschikbaar kan stellen voor klanten die voor het eerst kennis maken met het bedrijf uit Hoogvliet.

Heeft u straks een kampioenswedstrijd of nacompetitieduel neem dan contact op via info@ringelberg.nl of bel naar 010-5018777

Vermeld de kortingscode:VRCUP2019 voor een mooie korting

Leo Ringelberg Touringcars

Ringelberg is een bedrijf wat verweven is met de inwoners van de regio Rotterdam, vanaf 1935 vervoeren we mensen voor een dagje uit, we gaan met de kinderen op schoolreis, we brengen u naar uw werk of naar uw vakantieadres en in de vrije tijd brengen we de leden van vele sport- of andere verenigingen naar hun bestemming, veilig en betrouwbaar.

Van oudsher vervoeren wij met onze moderne touringcars sporters en supporters uit de regio Rotterdam naar wedstrijden en evenementen in de regio Rijnmond en zelfs tot ver daarbuiten.

Eigenlijk is Leo Ringelberg Touringcars een bedrijf wat vergelijkbaar is met een ervaren sporter, dankzij een gedegen voorbereiding komen we altijd aan de finish. Door de jaren heen hebben we ons weten aan te passen aan de wisselende economische omstandigheden en ook tegenwoordig weten we ons naadloos aan te passen aan de eisen die aan onze touringcars door onze passagiers en door de overheid worden gesteld. We luisteren goed naar onze klanten en weten als geen ander de eisen en verwachtingen van de passagier van deze tijd te vertalen in comfort en service en dat altijd tegen een passend tarief.

4 Comments
 1. Jacco van der Wulp zegt

  Jan-Dirk Verhey voor het geval dat 🙂

 2. Ton de Groot zegt

  Maik Den Ouden Ik krijg korting

 3. Dingeman Ooms zegt

  Sebastian Cappendijk

 4. Ramon Orgers zegt

  Andrew Van der Zwaan,Mark Elderson,Jeroen Brussé,Martijn Krediet,Otman Fertoute,Nico Overkleeft,Elmer Meijs is dit wat?

Laat een antwoord achter