Jong Sparta ook volgend seizoen in de tweede divisie

1

Jong Sparta degradeert niet uit de tweede divisie. Omdat Jong Vitesse zich terugtrekt uit de voetbalpiramide en daarmee ook uit de tweede divisie, mag de Rotterdamse belofteploeg op dit niveau blijven uitkomen.

Er mocht volgens de voetbalpiramide van de drie ‘jong-ploegen’ maar één in de tweede divisie blijven. Jong Almere City (zeventiende) was daarom al zeker van degradatie. Nu ook Jong Vitesse op dit niveau stopt, mag Sparta volgend seizoen eveneens in de tweede divisie spelen.

Met nog één duel te gaan staat Jong Sparta in de tweede divisie op de tiende plaats met 47 punten. Het team van trainer Jeroen Rijsdijk speelt zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen De Treffers uit Groesbeek.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Marlon Roberts zegt

    Top de ontwikkeling groei in Rotterdam

Laat een antwoord achter