Harry van der Laan in FC Rijnmond: ‘Totaal mislukt seizoen tot nu toe van Sparta’

1

Harry van der Laan is totaal niet te spreken over de prestaties van Sparta in de afgelopen Keuken Kampioen Divisie. ”Het is tot nu toe een totaal mislukt seizoen,” zegt de oud-spits aan de desk van de voetbaltalkshow FC Rijnmond.

”Sparta heeft voldoende kwaliteit en ervaring in de ploeg. Ook al zijn ze tweede geworden, vind ik het een slecht seizoen. Ik had verwacht dat het puntenverschil met FC Twente andersom zou zijn. Ze hebben veel te veel gelijkgespeeld.”

Uiteraard ging een groot deel van uitzending over Feyenoord. Zo kwam de prestatie van Renato Tapia in de bekerfinale voorbij en de vraag of de Peruviaan volgend jaar onder Jaap Stam een kans moet krijgen.

In de video is FC Rijnmond volledig terug te kijken.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Piet Bronsteijn zegt

    Kan niet begrijpen heeft 1 jaar bij Feyenoord gezeten mislukt zit tevpraten of hij 10 jaar er gevoetbald heeft

Laat een antwoord achter