‘Geen supporters welkom bij Ajax O19 – Feyenoord O19’

9

Feyenoord Onder 19 speelt aanstaande zaterdag de beslissende wedstrijd om het kampioenschap van Nederland. De ploeg van Dirk Kuyt trapt om 14:30 uur op Sportpark De Toekomst af tegen Ajax, de nummer twee op de ranglijst.

Doordat directe concurrent Ajax O19 woensdagavond Sparta O19 met 1-2 versloeg is de strijd om het kampioenschap nog ongekend spannend. Feyenoord bezet de eerste plek op de ranglijst met 26 punten en een positief doelsaldo van 14. Daarop volgt Ajax met 25 punten en een positief doelsaldo van 15. Voor AZ, dat met 4-0 van Vitesse O19 won, is de titel door het resultaat van de Amsterdammers uit zicht.

Kijk live mee

In overleg met Ajax en de Amsterdamse autoriteiten is besloten dat de wedstrijd uitsluitend bezocht kan worden door familieleden van selectieleden en genodigden van Feyenoord. Het is voor supporters niet mogelijk om de wedstrijd op De Toekomst te bezoeken. Feyenoord zal uiteraard wel live verslag doen van de wedstrijd, zodat je niets hoeft te missen.

Zo is de kampioenswedstrijd Ajax Onder 19 – Feyenoord Onder 19 zaterdagmiddag live te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Deze livestream wordt ook vertoond op een groot scherm op Varkenoord, waar supporters vanaf 14:15 uur welkom zijn in de kantine van de Sportclub.

Ontvangst op Varkenoord

Mocht Feyenoord Onder 19 het kampioenschap in de wacht slepen, dan keert de ploeg van Kuyt met de kampioensschaal snel terug naar Rotterdam en worden zij ontvangen op Varkenoord.

9 Comments
 1. Daan Noorlander zegt

  angst

 2. Rinaldo Holleeder zegt

  Piet Veer

 3. Willem En Lia Zagwijn zegt

  Peter Quaak,dan maar de briel

 4. Marco Kolen zegt

  Hypocrieten

 5. Ramon Orgers zegt

  Andrew Van der Zwaan
  Je bent vrij zaterdag

 6. Timmeh Groeneveld zegt

  Triest weer..

 7. Gino van Rosengarten zegt

  En ze wouden dit jaar zo graag naar de kuip… stelletje flikkertjes

 8. Gertton Nijman zegt

  Neee

 9. Corrie Snel zegt

  En die hebben het dan over dat hun supporters naar de Kuip mee moeten

Laat een antwoord achter