Feyenoord weet talent ‘t Zand te behouden

3

Feyenoord heeft eind vorige week een principeakkoord bereikt met Shiloh ’t Zand. De Academy-speler van Feyenoord Onder 16, die met zijn team afgelopen zaterdag nog kampioen werd, zal binnenkort een driejarig contract tekenen. Dat zal hem tot medio 2022 aan Feyenoord verbinden.

’t Zand maakte in 2010 de overstap van amateurvereniging Maasstad Tediro naar de opleiding van Feyenoord, waar hij de jeugdelftallen succesvol doorliep. Nadat de vleugelaanvaller samen met de club vorige week al tot een voorlopig akkoord kwamen, bewees ’t Zand afgelopen weekend zijn waarde.

Het talent had met twee doelpunten een groot aandeel in de 5-2 overwinning in de kampioenswedstrijd van Onder 16. ’t Zand, die dit seizoen 27 keer tot scoren kwam, speelde dit seizoen ook veel van zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 17. Komend seizoen zal hij vast onderdeel uit gaan maken van dat team.

[adrotate group="6"]
3 Comments
  1. Jan Willem Van Asch zegt

    In ieder geval 1 minder naar die haat club.

  2. Ed van Soest zegt

    En dan is een kans geven.

  3. Corrie Snel zegt

    Maar wel die jongen een kans geven he

Laat een antwoord achter