‘Feyenoord vreest vertrek drietal jeugdinternationals’

21
Varkenoord

Feyenoord vreest voor het vertrek van haar grootste jeugdtalenten. In navolging van Rico Speksnijder zouden ook de jeugdinternationals Van der Sloot, ‘t Zand en El Mossaoui ervoor gaan kiezen de jeugdopleiding van Feyenoord te verlaten. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens het Algemeen Dagblad hoopt Feyenoord met de laatste twee spelers nog in gesprek te gaan. El Mossaoui kwam vorig jaar over van NAC en ‘t Zand speelt al jaren op Varkenoord. 

Ajax is momenteel bezig de grootste talenten uit het land aan zich te binden. Ook vanuit het buitenland is er veel interesse voor de Feyenoord-talenten. Het ‘herenakkoord’ waarbij Nederlandse clubs elkaars spelers niet meer zouden overnemen, gaat pas in 2021 in.

21 REACTIES

  1. Laat wel zien dat de concurrentie bang is maar moet niet kunnen dat ze zomaar jeugdige spelers proberen te paaien, met kijk eens wat wij gepresenteerd hebben

  2. al die jeugdspelers zien ook dat ze weinig kansen krijen zoals bij ajax, daar zetten ze gewoon talenten in , maar bij Feyenoord moeten ze allemaal zogenaamd rustig gebracht worden

  3. Zijn we nu verbaasd? , nee toch .Feyenoord heeft er echt een potje van gemaakt helaas , tijd voor veranderingen om de opleiding weer op een hoog niveau te brengen.

  4. Wat nou, geef ze meer geld,je kunt Ajax nooit overbieden.
    Ze zien niet dat Ajax alles binnenhaalt,en vanzelf ziet wie er overblijft.
    Waar ze dan niet genoeg in zien, wordt gewoon weer gedumpt.
    Wie nu al voor het geld gaat ben ik liever kwijt dan rijk.