‘Feyenoord oefent tegen Benfica en Aston Villa’

12
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord oefent in de voorbereiding mogelijk tegen Benfica en Aston Villa. De Rotterdammers hopen op trainingskamp in Portugal de strijd met beide ploegen aan te gaan. Dat meldt FR12.nl.

Feyenoord zal mogelijk naar Portugal vertrekken voor een trainingskamp onder leiding van de nieuwe trainer Jaap Stam. Feyenoord opent het seizoen op 25 juli met de openingswedstrijd tegen Real Mallorca. 

12 REACTIES

  1. Eindelijk eens een stap gezet naar wat aansprekende tegenstand. Nu nog wat aansprekende versterkingen. Alleen zijn er teveel watjes die er niet in durven te stappen. Zou dat zo’n geweldige kans vinden. Alleen krijg je dat nooit voor elkaar als je niet in top heb gespeeld of iets hebt betekent in de voetballerij. Supporters leven in de waan van de dag, als je een goede wedstrijd speelt tegen bijv Ajax dat het ook wel lukt tegen pak hem beet Nac. Er komt heel wat anders bij kijken dan alleen voetballen. De resultaten van Feyenoord zijn niet goed te praten natuurlijk. Want het is geweldig ondermaats. Maar wonderen verwachten van een TD zonder geld kan je ook niet.