‘Feyenoord denkt aan driemanschap met Kuyt’

19

Er komt mogelijk nog geen nieuwe Technisch Directeur bij Feyenoord. RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop weet dat Feyenoord denkt aan een driemanschap met onder meer oud-speler Dirk Kuyt en jeugdtrainer Cor Adriaanse. Wie de derde man is, is nog onduidelijk.

Jan Everse is verrast en vindt het niets. “Een Technisch Directeur is je belangrijkste man om je visie uit te voeren. Je moet eerst eens gaan nadenken: wat willen we nu eigenlijk?”

Diverse kandidaten hebben inmiddels afgezegd bij Feyenoord voor de functie van Technisch Directeur.

19 REACTIES

 1. Hoe belachelijk , dit is het wanbeleid ten top bij Feijenoord van de laatste jaren. Weten al maanden dat van Geel weg gaat en zijn niet in staat om een capabele technisch directeur te vinden. Hoe gek kan het zijn. Net zoals gisteren wedstrijd van de beloftes tegen den Haag af moeten zeggen omdat ze geen elftal op de been kunnen brengen. Hoe diep zijn ze gezakt.

 2. Sodemieter toch op zeg. En als je dit doet zet dan v Hanengem erbij.

  Maar stel gewoon TD aan !!
  Jan de Jong faalt dus en wil falen want dan kan hij van Geel houden.
  Jan de Jong moet weg voor een krachtig figuur.

 3. Nee he niet met Kuyt, hij heeft Feyenoord wel kampioen gemaakt. Maar het is ook een betweter. Daar word je inderdaad moe van , want het is toch een dominee!

 4. Jan de Jong ook weg en helemaal opnieuw beginnen. Die man past niet bij Feyenoord. Een beetje directeur had zondag zelf de microfoon gepakt en rvp en gio toegesproken. Er moeten ijzervreters komen in de directie en geen halve tammen.

 5. De slapende reus is helaas veel te laat aan het ontwaken!

  Van topclub naar tobclub en van tobclub naar “veredelde amateurs” in een te grote jas! Het wordt van kwaad tot erger lijkt het wel. Laat Kuyt lekker nog een poosje met die onder 19 aan de gang gaan om zich verder te ontwikkelen. Een elftal/selectie op sleeptouw nemen is van een andere orde dan een club leiden!
  Stel je verwachtingen daarnaast ook bij en communiceer naar de achterban, dat Feyenoord zich meer gaat focussen op beleidsmatig/planmatig werken ipv adhoc en ook de nadruk gaat leggen op ontwikkeling van jonge spelers (toekomstig kapitaal).
  Je willen meten met Ajax en PSV is waanzin. Incidenteel zal je een wedstrijdje tegen hun winnen en wellicht een prijs pakken als die twee een mindere periode doormaken en jij toevallig piekt in die periode. Structureel is dat de komende jaren simpelweg uitgesloten. Feyenoord moet juist alle zeilen bijzetten om in ieder geval de derde club van het land te blijven, maar bovenal ook accepteren dat je dat ook bent. Ken je plek en bouw van daaruit weer verder. Wie weet wat er over een aantal jaren weer mogelijk is.