Excelsior dieper in degradatiezorgen

2

Excelsior Rotterdam heeft de eerste nacompetitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk verloren. In Waalwijk eindigde het duel in 2-1 (0-0). Woensdagavond is de return in Kralingen.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt van de wedstrijd. Pas in de 51ste minuut van de wedstrijd opende de ploeg van trainer Fred Grim de score. Excelsior-keeper Alessandro Damen kon een inzet van RKC-aanvaller Mario Bilate niet keren, waardoor het 1-0 werd. Ricardo Moniz probeerde met wissels de wedstrijd te kantelen, iets wat leek te lukken. In de 71ste minuut kwamen de Kralingers op gelijke hoogte door een doelpunt van Jeffrey Fortes, maar tien minuten voor tijd werd het alsnog 2-1 door vleugelverdediger Jurien Gaari.

Excelsior probeerde in de slotfase nog wel terug in de wedstrijd te komen, maar het lukte niet meer. Excelsior met woensdag een 2-1 achterstand goedmaken om de finaleronde van de play-offs te kunnen bereiken.

2 Comments
  1. Mien Kraijema zegt

    Dinsdag er ff flink tegenaan jullie kunnen het zet hem op he? succes

  2. Richard Wessels zegt

    6.1

Laat een antwoord achter