Dupon (Deltasport) naar CION

0

Derk Dupon is bezig aan zijn laatste seizoen bij Deltasport. De verdedigende middenvelder, die in het verleden ook uitkwam voor Westlandia en Excelsior Maassluis maakt de overstap naar ‘huisgenoot’ CION.

De geboren Vlaardingen komt bij de derdeklasser een hoop oude bekende tegen: “Ik heb de afgelopen vier seizoenen met heel veel plezier bij Deltasport gespeeld maar door nu over te stappen naar CION komt een grote wens om nog een keer met een groot aantal vrienden van me samen in 1 elftal te spelen uit,” laat de 32-jarige speler weten.

Dupon doelt hiermee op de komst van o.a. o.a Tiemen Noordam, Bryan Struis en Joey van der Velden, Thijs oomsen en Erwin Bravenboer die al eerder aangaven volgend jaar voor de vlaardingse derdeklasser te gaan spelen.

Laat een antwoord achter