Dogukan Kulup (Barendrecht) naar Heinenoord

0

Heinenoord heeft voor komend seizoen wederom een speler aan de selectie toe weten te voegen. Dogukan Kulup, die dit seizoen al minuten maakte bij het eerste elftal van Barendrecht, komt naar Heinenoord

Onder Albert van der Dussen maakte Kulup minuten in de Tweede Divisie. Kulup is een linksbenige speler die in de achterhoede en op het middenveld uit de voeten kan. Hij speelt momenteel in het tweede elftal van Barendrecht

Heinenoord moest op zoek naar een vervanger voor Richard Stolte die heeft aangekondigd in ieder geval een jaar een sabbatical te willen nemen van het spelletje. Stolte blijft wel lid van Heinenoord maar wil de komende periode meer vrijheid voor andere en selectie voetbal brengt verplichtingen mee die momenteel niet samen gaan.

Laat een antwoord achter