‘De Haan en Cruijff op het lijstje van Feyenoord’

13

Feyenoord is al weken op zoek naar een nieuwe Technisch Directeur. Martin van Geel besloot onlangs aan het einde van het seizoen te stoppen als TD van Feyenoord.

Diverse namen passeerden de revue en diverse namen zegden ook af.Joris Mathijsen en Jordy Zuidam lieten weten nu geen zin te hebben in een functie bij Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond-journalist Sinclair Bischop staan Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan) hoog op het lijstje.

”De Haan zegt nog niet benaderd te zijn. Cruijff is een mooie naam maar die zal wel winkelen met een volle portemonnee. Er zullen dan toezeggingen moeten worden gedaan.”

13 Comments
 1. Henk Shellingerhout zegt

  Haal Rob Baan díe heeft ervaring en altijd goeie spelers gehaald Crus Ono gelijk halen man van héél veel verstand

 2. Nico Mos zegt

  Hoever dalen we af met ene de Haan? Leuk geprobeerd Sinclair, maar vermeld iets als het echt waar is. Inside info ontbreekt altijd bij VI, AD en Rijnmond alleen de Telegraaf = mediapartner, geloof ik nog.

 3. Peter Klare zegt

  Hoe is het mogelijk dat er steeds mensen bij deze mooie club werken die alles doen om deze club kapot te maken.Haal nou gewoon de 2 van AZ anders lacht Alkmaar ons binnen 3 jaar keihard uit

 4. Corrie Snel zegt

  Toch zeker geen Ferry de Haan
  Waar zijn we nu in vredesnaam mee bezig Feyenoord
  Ted van Leeuwen sla ik hoger aan

 5. Jan Slor zegt

  alle 2 oke

 6. Hugo Klaver zegt

  geen 020 ers aub

 7. Flip van der Horst zegt

  Worden we zeker weer eens haantje de voorste.

 8. Lody De Melker zegt

  Ted v Leeuwen

 9. Ron Spiekerman zegt

  hahaha,,nou weer ff serieus praten

 10. Fred Rozenberg zegt

  Komop Feyenoord, we lopen toch al achter de feiten aan…… Waag nu eens, geef hem wat tijd maar haal Ron Jans. Laten we alsjeblieft gewoon binnen Nederlandse mogelijkheden aan de gang gaan. We hebben toch al een achterstand en hoon. Verbijt mijn frustratie liever nog twee jaar maar iemand als Jans kan volgens mij heel veel betekenen. Denk zeker met Brard en later met Kuyt en v. Persie. Ron heeft ervaring met voetbal en technisch beleid. Het is mij vies tegengevallen. Dacht dat Gudde en v. Geel ook technisch een goed fundament hadden gestort.HELAAS !!!!

 11. Martin van der Horst zegt

  Wat een betweters allemaal hier.

 12. John van der Does zegt

  Als ze Cruyff nemen ben ik geen supporter meer.

 13. Ron Van Loon zegt

  Dan zou ik eerder voor Cruijff gaan

Laat een antwoord achter