Danny Koevermans terug bij PSV

1

Danny Koevermans keert als assistent-trainer van het vrouwenelftal terug bij PSV. De Schiedammer die jarenlang uitkwam voor Excxelsior’20 waarna hij via Sparta, AZ en PSV het Nederlands elftal haalde, voegt zich per komend seizoen bij de staf van het vrouwenteam van PSV.

Oude bekende

Danny Koevermans speelde van 2007 tot en met 2011 voor PSV en keert komende zomer dus terug op De Herdgang. In het Philips Stadion zette de 40-jarige eenvoudig eredivisiekampioen zijn handtekening onder een contract voor één seizoen.

Trainerscursus

In dat seizoen start Koevermans met de trainerscursus B van de UEFA. De oud-spits van Sparta Rotterdam, AZ, PSV, FC Utrecht en het Canadese Toronto FC voegt een schat aan ervaring in het betaald voetbal toe aan de staf van PSV Vrouwen. In juni staat Koevermans tijdens de voorbereiding voor het eerst op het veld met het vrouwenteam.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Mien Kraijema zegt

    Gefeliciteerd Danny

Laat een antwoord achter