Clubs wijzen KNVB terecht: ‘KNVB stelt het besluit voor het zondagvoetbal jaar uit’

2

De clubs uit het zondagvoetbal hebben op de bijeenkomst bij SEP de KNVB het vuur aan de schenen gelegd. Dat melden de aanwezige clubs aan VoetbalRotterdam.nl.

De clubs eisten uitstel van de besluitvorming en kregen die. De huidige promotie / degradatie regeling blijft van kracht en het district zal komend seizoen een aantal derde en vierde klasse aanbieden.

De KNVB zal naar de clubs terug gaan en de besluitvorming meer fundament en validiteit geven. Daarmee stelt de KNVB de clubs de tijd te geven om de leden te peilen en de bond de mogelijkheid te geven een gedegen onderzoek te doen.

Persverklaring

De KNVB zal op korte termijn met een persverklaring naar buiten komen met een nadere uitleg. Na afloop vond Haaglanden Voetbal buiten het clubgebouw van Tanthof-Zuid (de pers had geen toegang tot de bijeenkomst) een drietal betrokken bereid om hun mening te geven over de bijeenkomst. De reacties op video van Wicher Schreuders (lid Ledenraad KNVB), Martijn de Weerd (voorzitter SVH) en Ton Boevink (namens bestuur ODB) zullen op korte termijn volgen op deze website.

2 Comments
  1. Gerrit Schinkel zegt

    En ik maar denken dat er niets onvoorspelbaarder is dan het weer.

  2. Jimi En Jean Wolfs zegt

    Jaime Da Silva Mendes ze maken er een bende van he

Laat een antwoord achter