Beachsoccer: BS Rotterdam enige regioploeg

0

BeachSoccer Rotterdam zal in de zomerperiode de enige regioploeg zijn die actief is in de diverse competities van het Beachsoccer. BS Langsingerland heeft besloten dit jaar niet deel te nemen.

De Rotterdammers komen in de zomer uit tegen zeven andere ploegen: BS Altena, BS Bergen op Zoom, AxUnited, BSC Dutch Scorpions, BSK Moerdijk, BS Scheveningen en BS Zeeland. Ook in de andere regio zijn acht ploegen actief. Dat betekent dat er dit jaar geen sprake meer is van een divisieniveau maar alle ploegen op een hoop zijn gegooid.

Speelsteden

Waar vorig jaar de bekerronde nog in Schiedam werd gespeeld zal dit deze zomer niet gebeuren. De wedstrijden trokken slechts een handvol bezoekers en de organisatie krijgt het evenement om die reden niet rond. Wel worden er speeldagen in Amsterdam (4), Dronten (2), Utrecht (2), Almere (2) en Scheveningen (2) georganiseerd. De finale zal in het The Hague Beachstadion worden gespeeld.

 

 

Laat een antwoord achter