23 nieuwe spelers voor Overmaas

5

Overmaas kan voor het seizoen 2019-2020 rekenen op 23 nieuwe selectiespelers: J.Labbe (BZC/Zuiderpark), J. Groen (v.v. Brielle), R. Harie (IJVV de Zwervers), S.C. Reyes (Sparta AV), en A. Almeida, A. Duran, M. Ghilal, J. Ignacius, D. Makatita, R. Monteiro dos Reis, R. Naigi, M. Odame, R. Orie, T.M. Ozturk, J.D. Ramsaran, G. Romeijn, J. dos Santos Monteiro Vieira, J. Schobben, S. Schuurman, K. Silva, K. Simsek, A. Toure en J. van Welsum (allen DRL) maken de overstap naar de zaterdagselectie van Overmaas.

Voor de nieuwe Overmaas-trainer David van Dam is het belangrijk dat hij volgend seizoen met een grote groep kan werken: ‘Door de aangekondigde uitloop van de huidige selectie zijn wij genoodzaakt om diverse spelers binnen te halen. Volgend seizoen willen we ook zaterdag 2 van kwaliteit voorzien. We willen bouwen aan twee kwalitatieve selecties waardoor de concurrentie zal toenemen.’

5 Comments
 1. Carola van der Burg zegt

  Rodney van der Burg

 2. Ferit Ozsın zegt

  Koray Simsek Come to Fenerbahce

 3. Peter Eshuis zegt

  Jobhoppers

 4. Dimitri Den Tuinder zegt

  Hadden wij dit maar Jacco Vink Remco Veerman Justin van der Horst

 5. Shurnel René Jean François zegt

  Kevin Silva yusuuuuu

Laat een antwoord achter