23 nieuwe spelers voor Overmaas

5

Overmaas kan voor het seizoen 2019-2020 rekenen op 23 nieuwe selectiespelers: J.Labbe (BZC/Zuiderpark), J. Groen (v.v. Brielle), R. Harie (IJVV de Zwervers), S.C. Reyes (Sparta AV), en A. Almeida, A. Duran, M. Ghilal, J. Ignacius, D. Makatita, R. Monteiro dos Reis, R. Naigi, M. Odame, R. Orie, T.M. Ozturk, J.D. Ramsaran, G. Romeijn, J. dos Santos Monteiro Vieira, J. Schobben, S. Schuurman, K. Silva, K. Simsek, A. Toure en J. van Welsum (allen DRL) maken de overstap naar de zaterdagselectie van Overmaas.

Voor de nieuwe Overmaas-trainer David van Dam is het belangrijk dat hij volgend seizoen met een grote groep kan werken: ‘Door de aangekondigde uitloop van de huidige selectie zijn wij genoodzaakt om diverse spelers binnen te halen. Volgend seizoen willen we ook zaterdag 2 van kwaliteit voorzien. We willen bouwen aan twee kwalitatieve selecties waardoor de concurrentie zal toenemen.’

5 REACTIES