‘Zuidam weigert aanbieding Feyenoord’

7
Foto: Mischa Keemink

De huidige technisch directeur van FC Utrecht heeft een aanbieding van Feyenoord naast zich neer gelegd. RTV Utrecht-verslaggever Rene van den Berg stelt dat Zuidam na een gesrpek met de clubleiding is afgehaakt.

Van den Berg deed zijn uitspraken in het RTV Utrecht-programma Een berg sport. “Jordy was bijna weg. Hij heeft een aanbieding gehad van Feyenoord – of in ieder geval heeft hij gesprekken gevoerd.”

Joost Broerse, commercieel directeur bij FC Utrecht, weet van niets en stelt dat Zuidam nog niet klaar is bij FC Utrecht. “Ik denk dat Jordy hele goede zaken doet voor Utrecht, al een aantal jaar. Ik hoop dat dat zo blijft. Jij zegt dat hij gesprekken heeft gehad, dat heeft hij mij niet gezegd. Ik weet er niks van.”

7 REACTIES

  1. Feyenoord heeft maling aan zijn achterban.De Kromme, de analisten en de Fans roepen om H en H en dan praten met Louis en Dikkie en Stam halen.Men roept om Eenhoorn en Huiberts en ze praten met Zuiddam.Hoe krijgen ze dat toch altijd voor elkaar.Het publiek wil Kukeleku maar nee Clasie en Toornstra spelen.De jeugd zegt de Jong gaat voor wie komt dan met die Clown van een Martina