‘Zuidam moet niet naar Feyenoord gaan, kan me niet voorstellen dat-ie dat doet’

2
Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

John van Loen stelt dat de beoogde opvolger van Martin van Geel, Jordy Zuijdam, niet naar Feyenoord moet gaan.

De voormalig aanvaller van beide clubs stelt in zijn column in het Algemeen Dagblad dat Zuijdam beter kan blijven. ‘Waarom zou je bij Feyenoord in het diepe willen springen? Dan kun je allemaal maar afgaan. Om bij een topclub te overleven, moet je vijf à tien jaar bagage hebben in die functie’, vindt Van Loen.

Zuijdam is naast onder meer Ferry de Haan in beeld om de nieuwe technische man in De Kuip te worden.

2 REACTIES

  1. Blijft toch wel lood om oud ijzer. Met het wegsturen van van Geel ben je wel een Feyenoord man kwijt, en diens netwerk.
    Waarbij je je af zou kunnen vragen wat je aan dat netwerk hebt gehad wanneer elders menig andere club nieuwe krachten aan weten te rukken die een toegevoegde waarde worden bij die club, en Feyenoord dat maar niet lijkt te lukken.
    Kom je uit bij het scouten. Dat onder de verantwoording valt van de technisch directeur. Wie weet is die Zuidam, of wie er ook komt te zitten daar beter in of zo. Met het wegsturen van van Geel los je in ieder geval niet de beperkte financiële huishouding op.