VLD: Winst voor VFC (za) en Zwaluwen

0
Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

De zaterdagafdeling van VFC en Zwaluwen hebben beiden een overwinning geboekt bij de opening van het Vlaardings Kampioenschap.

Tegen een geïmproviseerd CION boekte VFC/za  vrij simpel een ruime overwinning. Aaron de Bruin opende de score, waarna Cions Royama Ibrahim de thuisclub een handje hielp met een eigen doelpunt: 2-0. Na de pauze zorgden Silvano Kouwenberg en Vince Timmers voor de eindstand.

DVO’32 leek in de ouverture van het Vlaardings kampioenschap met fris voetbal en na de 1-0 van Tim Kievit tegen een zo goed als compleet Zwaluwen voor een verrassing te gaan zorgen. Tim van der Hoeven bracht de stand daarna echter met een kogel in de kruising weer in evenwicht. Na de pauze schoot Jerry Scholman de formatie van trainer Danny Schenkel naar de winnende 1-2.