Vierpolders strikt drietal

0

Deze zomer maken Patrick Peeters, Michiel van den Hurk en Joshua Stout de overstap naar VV Vierpolders. Zij komen over van VV Brielle.

VV Vierpolders is dan ook zeer verheugd met de komst van deze drie talentvolle spelers die het volgend seizoen de selectie van Vierpolders zullen gaan versterken. Nadat eind januari al duidelijk werd dat Mike Timmers en Bart Rollof komend seizoen zullen terugkeren op de grasvelden van VV Vierpolders is er dus wederom goed nieuws aan de Coosenhoekstraat te melden.

In een eerder stadium was al overeenstemming bereikt met de technische staf. VV Vierpolders kan nu ook met trots melden dat bijna de gehele huidige spelersgroep ook het volgend seizoen actief zal zijn aan de Coosenhoek. Met enkele spelers wordt nog gesproken over het vervolg. De uitkomsten hiervan zullen op een later moment bekend gemaakt worden.

Tenslotte kunnen we vanuit de technische staf nog melden dat keeperstrainer Mark Potkamp het volgende seizoen een nieuwe uitdaging aan zal gaan bij VV Brielle.

Laat een antwoord achter