‘Verplaatsing verziekt afscheid Van Persie en Van Bronckhorst’

125
Foto: Mischa Keemink

Waar Robin van Persie en Giovanni hoopten op een mooi afscheid tijdens het laatste duel in De Kuip komen zij bedrogen uit. Beide iconen zullen door de verplaatsing van de 33ste speelronde geen afscheid in De Kuip nemen maar in Sittard.

Feyenoord zou op 12 mei in De Kuip haar laatste wedstrijd spelen tegen ADO Den Haag. Dat duel blijkt nu niet het laatste competitieduel te zijn. Woensdag 15 mei speelt Feyenoord haar laatste wedstrijd in Sittard.

De KNVB heeft besloten tot de verplaatsing wegens de kwalificatie van Ajax voorde halve finale van de Champions League. Daarover kunt u HIER meer lezen.

125 REACTIES

  1. geef die titel nou maar gewoon , krijg je ook geen irritaties met de Var de laatste wedstrijden, want daar word de competitiewedstrijden toch door beslist

  2. Waarom schuiven bij Ajax zijn toch geen watjes zouden ze dit ook bij andere clubs gedaan Hoe bedoel EERLIJK echt niet die gasten verdienen zo veel schandalig geld zal wel een rol spelen

  3. Toen Feyenoord de Uefa cup won werd dat ook niet gedaan alles op eigen kracht! Zo triest dat een club ( geholpen ) moet worden om successen te boeken. Maja dat krijg je he als er al 4 jaar geen prijs gewonnen is. Dan maar roepen dat het voor het Nederlands voetbal is terwijl hiermee ook het Nederlands voetbal naar de klote geholpen word!

  4. Haha verbazen deze dingen ons nog steeds? Alles draait toch om ajakkes of niet soms. En als Feyenoord er een nadeel van heeft , is het mooi meegenomen.

  5. Alles voor die neuzen uit Amsterdam de KNVB en ook Ajax moeten zich schamen Ik doe een beroep op alle clubs uit de eredivisie in bezwaar te gaan ze worden tóch al sowieso geen kampioen

  6. Och och och NL heeft eindelijk een team bij de laatste 4…KNVB, hoe doen ze dat in Engeland, Spanje, Duitsland, Italië?….. die hebben altijd teams bij de laatste vier!

  7. Word je toch ziek van wat voor taal er wordt gebruikt. De smerigste vloeken gaan over en weer. Gedraag je eens volwassen. In ons huis een met een Ajax kamer en een met een Feijenoord kamer heb je als een Rotterdam en een Amsterdammer getrouwd zijn, en beide voetbal fans. Dit is een besluit van de KNVB, als Feijenoord in deze positie was geweest was er het zelfde besluit genomen.

  8. VoetbalRotterdam en Rijnmond24 zijn erop uit om de voetbalsupporters nog verder uit elkaar te drijven en tegen elkaar op te zetten met deze achterlijke oneliner.