Van der Zalm per direct weg bij HOV/DJSCR

5

Afgelopen week heeft HOV/DJSCR te horen gekregen dat hoofdtrainer Ronald van der Zalm zijn taken met onmiddellijke ingang neerlegt en stopt als hoofdtrainer.

Ronald van der Zalm denkt dat met het neerleggen van zijn functie dit het team aanspoort tot andere positievere daden om zo van de onderste plaats weg te komen. Het bestuur van HOV/DJSCR betreurt zijn beslissing maar vindt het een zeer respectvol en dapper besluit naar de vereniging toe.

Immers laat Ronald van der Zalm hiermee blijken dat het clubbelang boven ieder ander belang staat en hij, op deze wijze, mee wil werken om het “slechte” tij en prestaties bij het eerste elftal op deze manier nog tijdig trachten te keren. Assistent trainer Aitor Spetter neemt nog voor de rest van het seizoen de taken van Ronald van der Zalm als hoofdtrainer over.

5 Comments
 1. Peter van Buren zegt

  Zo Aitor Spetter suc6

 2. Peter Adam zegt

  Rene van der Zalm

 3. Erica Mak Versluis zegt

  Succes Aitor Spetter

 4. Jan Streefkerk zegt

  Succes en veel plezier Aitor Spetter

 5. Jan Streefkerk zegt

  Jammer Ronald van der Zalm

Laat een antwoord achter