Van Bronckhorst boos: ‘Dit heeft gevolgen voor Clasie en Jorgensen’

24

Na afloop van Feyenoord-Heracles Almelo (2-1) waren de wissel van Jordy Clasie en de rode kaart van Nicolai Jørgensen de voornaamste onderwerpen van gesprek. Dat was ook het geval bij de persconferentie met trainer Giovanni van Bronckhorst, die denkt dat na deze incidenten van de betreffende spelers gevolgen zullen komen.

“Maandag ga ik dit met hen bespreken”, aldus Van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond. “Ik zag vanuit mijn ooghoek wat Jørgensen deed. Dan hoop je dat de scheidsrechter het niet ziet. Maar als het spel wordt stilgelegd, dan weet je het al. Een stomme actie van Jørgensen.”

Verder werd de geweigerde hand van Clasie bij zijn wissel besproken. “Dat was niet positief. Het gedrag van Clasie is onacceptabel. Dat heb ik ook na de wedstrijd gezegd.” De middenvelder van Feyenoord heeft ook zijn excuses aangeboden.

Kijk hierboven naar de volledige persconferentie met Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst na Feyenoord-Heracles Almelo (2-1).

24 REACTIES

  1. Als Berghuis de trainer verrot mag schelden en voor straf een halve wedstrijd reserve moet zitten dan zal dit akkefietje wel met een sisser aflopen

  2. Dit team valt volledig uit elkaar. Ze zijn gefrustreerd omdat van Bronckhorst geen leiding geeft, niet duidelijk is. Clasie is gefrustreerd omdat hij weet dat Feyenoord hem niet kan betalen en misschien sowieso niet met hem door wil. En Jorgensen baalt door zijn gemiste transfer en zijn matige doelsaldo. Tijd voor de harde hand en een duidelijke spelvisie.

  3. Zo hou je lekker veel over ik zou het boetekleed zelf maar eens aantrekken gio . Dit seizoen brouw je er niks van. Helaas maar de spelers hebben geen ontzag voor jou meer.