TOGB ook langs SVV (zo)

0

Waar het deze week lang onzeker was of de wedstrijd op 2e paasdag tussen het Schiedamse SVV en kampioen TOGB door kon gaan, werd er gewoon door beide teams gevoetbald.

TOGB trainer Ermes gaf vier basis spelers een plek op de bank en liet talenten en reserves de ruimte om ervaring op te doen. Zo mochten Sven van Hees, Shaqiel Mohamedhoesein! Rick Verwey en de 18 jarige Guus Steerneman in de basis starten.

TOGB begon voortvarend aan het treffen. Ian Bakker kreeg de bal op een presenteerblad aangereikt door de Schiedamse sluitpost. Bakker pakte het presentje uit door de 0-1 binnen te schieten. Na de vroege treffer had TOGB meerdere mogelijkheden op de marge te vergroten. Helaas ontbrak de scherpte om de kansen te benutten bij de Berkelse kampioen. Ook verdedigend was niet iedereen 90 minuten bij de les. Zo liet Gabri Urbanus zich gemakkelijk opzij zetten en kon Wesley Schouten namens SVV de gelijkmaker laten aantekenen. In de eerste helft pakte TOGB vlak voor rust wederom de voorsprong. Glenn den Uijl schatte een voorzet van Shaqiel Mohamedhoesein goed in en verschalkte de Schiedamse sluitpost.

In de tweede helft mocht Max Le Fevre zijn debuut in de TOGB hoofdmacht maken. TOGB had in de tweede helft het meeste balbezit, maar de echte scherpte ontbrak om SVV op ruimere afstand te zetten. SVV werd een paar keer gevaarlijk, maar kon Sven van Hees niet meer passeren. De ruim 100 meegereisde supporters zagen dat TOGB als winnaar met 1-2 van het veld stappen.

Laat een antwoord achter