Supportersverenigingen in opstand: ‘Voelen niets voor verplaatsen speelronden’

6

Diverse supportersverenigingen hebben hun kritiek geuit om het mogelijk verplaatsen van de laatste twee speelronden. Naast de verenigingen voelen ook de supporters niets voor het overnieuw inplannen van de wedstrijden.

FSV de Feijenoord is duidelijk: “Supporters leven voor hun club en houden rekening met het competitieschema bij het plannen van vakanties, werkzaamheden, sociale activiteiten en evenementen rond wedstrijden. De belangen van het overgrote deel van de supporters worden niet behartigd door een dergelijke aanpassing van de speelkalender. Bovendien kunnen aanpassingen verder doorwerken in eventueel te spelen play-offs. Ook andere supportersverenigingen hebben zich al gemeld bij hun respectievelijke clubs met het verzoek geen medewerking te verlenen aan verplaatsing van de laatste speelronde(n). We hopen dat alle clubs de belangen van de supporter laten prevaleren en geen medewerking aan wijzigingen te verlenen.”

Ook andere supportersverenigingen hebben zich negatief uitgesproken jegens het verplaatsen van duels ten favoure van Ajax. De tegenstander van Ajax, De Graafschap heeft al laten weten niet op vrijdag te kunnen en willen spelen.

6 Comments
 1. Harry Prins zegt

  Daar hij heeft Jan de Jong echt schijt aan .

 2. Martin van Liere zegt

  17 clubs actie tegen. Knvb en 020

 3. Martijn Voermans zegt

  wij worden gewoon weer vergeten door de KNVB. en vergeet de keuken kampioen divisie hier niet bij ook de ploegen in de play-offs zijn ook 2 weken uit hun ritme. gewoon met ze alle naar zeist en laten zien dat we het er niet mee eens zijn.

 4. Otto Groenewald zegt

  Het zal wel weer om geld gaan waar de KNVB ook wel weer een graantje van mee wil pikken

 5. Ed Weeder zegt

  ik stel voor boycot deze speelronde. iedereen weigert te spelen.

 6. Ralph Zwanen zegt

Laat een antwoord achter