‘Supporters massaal naar Sittard voor afscheid Van Persie en Van Bronckhorst’

35
Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

Sittard kan zich in de nieuwe laatste speelronde opmaken voor een invasie van Feyenoord. De supporters willen door de wijziging bij het afscheid van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst zijn en zullen massaal afreizen naar Limburg.

Normaliter zouden Van Persie en Van Bronckhorst afscheid nemen in De Kuip met een wedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat veranderde gisteren toen de KNVB besloot het duel tegen Fortuna Sittard naar woensdag 15 mei te verplaatsen. De verwachting is dat naast de toegestane uit-supporters ook veel Feyenoord-supporters in de thuisvakken plaats zullen nemen.

In het kampioensjaar kwam het vaker voor dat Feyenoord-supporters kaarten voor het thuispubliek wisten te bemachtigen. Onder meer bij Vitesse zaten veel Feyenoord-supporters in de thuisvakken.

Op Twitter laten supporters weten massaal af te reizen naar Sittard.

35 REACTIES

  1. Ik ben benieuwd, hoe er verslag geschreven gaat worden over deze iconen van het vaderlandse voetbal; hoe van Bronkhorst en van Persie. de pers ziet..