Spelers SVV (zo) besluiten handdoek te gooien

5

De spelers van SVV (zo) hebben gezamelijk besloten het seizoen niet af te maken. De selectie van de Schiedamse zondag tweedeklasser heeft uit onvrede met het bestuur besloten ook aanstaande maandag niet op te komen.

Omdat de selectie, die nog met een verklaring komt, zich niet door het bestuur gesteund voelt, maandag niet op zal komen zal een straf van de KNVB volgen. Normaliter haalt de KNVB SVV uit de competitie na het twee maal niet opkomen. Echter is FC Blankenburg dit jaar na drie keer niet opkomen pas uit de competitie genomen.

SVV (zo) wist in de zondag tweede klasse D al een periodetitel te pakken. Die zal vervallen en de periodes zullen uit twee maal elf wedstrijden gaan bestaan. Delft kan door het terugtrekken van SVV niet meer degraderen.