Sparta: Van der Knijff (CWO) komt; Van Ewijk naar Capelle

0

R.V.&A.V. Sparta is verheugd te kunnen melden dat de 31 jarige Daniël van der Knijff volgend seizoen het doel gaat verdedigen bij de R.V.&A.V. Sparta. Daniël is een zeer ervaren keeper die momenteel bij competitiegenoot CWO onder de lat staat. Eerder kwam Daniël uit voor ‘s-Gravenzande, HVC’10 en DHC. Met zijn ervaring en vooral de wil om altijd te willen winnen zal Daniël een versterking zijn voor de selectie van de R.V.&A.V. Sparta.

Tegen de komst van Daniël staat het vertrek van Massimo van Ewijk. Mede door de professionele begeleiding van keeperstrainer Ron van Zadelhoff heeft Massimo de afgelopen seizoenen enorme progressie gemaakt en is hij uitgegroeid tot een zeer betrouwbare sluitpost.

Massimo zal volgend seizoen de concurrentiestrijd aan gaan voor een plek onder de lat bij hoofdklasser vv Capelle. Bestuur, staf en spelersgroep van de R.V.&A.V. Sparta wensen Massimo veel sportief succes toe bij zijn nieuwe club.

Laat een antwoord achter