Ruben de Groot stopt bij FC ‘s Gravenzande

0

FC ‘s-Gravenzande zal volgend seizoen haar lange blonde centrale verdediger Ruben de Groot moeten missen. Hij heeft de technische staf aangegeven zich te storten op zijn studie. Hij beraadt zich nog over het vervolg van zijn voetbalcarrière.

In de jeugd kwam Ruben de Groot als16-jarige bij de jeugdopleiding van FC ‘s-Gravenzande en zijn talent bleef niet onopgemerkt. Middels de Talentenpool werd hij klaargestoomd voor het grotere werk en als speler van de A1 maakte hij regelmatig zijn opwachting in de hoofdmacht.

Vanaf zijn eerste seizoen (2016-2017) wist hij een basisplek te bemachtigen in het eerste en maakte hij indruk met zijn uitstraling, lengte en formidabele traptechniek. Op 17 november 2018 werd hij door de club gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd in het eerste, een mooie prestatie op zo’n jonge leeftijd.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter