Rowendley Martijn (Barendrecht) naar Scheveningen

0

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rowendley Martijn. De jonge aanvaller komt over van competitiegenoot Barendrecht en voegt zich in de zomer bij de Scheveningen-selectie.

De 20-jarige Martijn maakte dit seizoen in de Tweede Divisie zijn opwachting in nagenoeg alle wedstrijden van Barendrecht, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig is. Voor Barendrecht speelde hij in de jeugd op hoog niveau bij Alexandria’66 en sc Feyenoord na eerste periodes bij FC Zoetermeer en XerxesDZB.

Nike Academy

Tussendoor speelde hij in 2017 ook nog een half jaar voor de Nike Academy in Engeland, nadat hij één van de drie winnaars werd van de Nederlandse voorselectie-wedstrijden met een groot deelnemersveld van talenten.

Aanvulling

Rowendley Martijn kan op beide flanken in de voorhoede uit de voeten en heeft veel dreiging in zijn spel. Naast een goed linkerbeen en individuele actie, beschikt hij tevens over de nodige snelheid en diepte in zijn spel. In combinatie met reeds een volledig seizoen Tweede Divisie-ervaring en een leeftijd die nog veel ruimte biedt voor verdere ontwikkeling, ziet Scheveningen in hem een prima aanvulling op het reeds aanwezige spelersmateriaal.