Rotterdam tevreden met vorderingen plan nieuwe Feyenoordstadion

10

Het Rotterdamse stadsbestuur is tevreden met de stappen en verbeteringen van de afgelopen maanden in de plannen voor het nieuwe Feyenoordstadion.

Het project ligt op koers en er wordt hard gewerkt zodat er aan alle afspraken die met de gemeente zijn gemaakt kan worden voldaan. Dat schrijft wethouder Van Gils in een nieuwe voortgangsrapportage over Feyenoord City aan de gemeenteraad.

Er is vertrouwen in de financiering van het nieuwe stadion. Wethouders Van Gils schrijft: “Feyenoord geeft aan vorderingen te maken met de resterende financiering en zegt er alle vertrouwen in te hebben dat dit gaat lukken”.

Feyenoord heeft intentieverklaringen van partijen die geld willen geven overlegd, onder andere van de investeringsbank Goldman Sachs. Ook de gemeente Rotterdam heeft dat gedaan.

Lees verder bij RTV Rijnmond

10 REACTIES